A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Ріпкинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області

Новини

У Вікіпедії пройде конкурс статей на теми шкільної програми

Із 1 грудня 2021 до 28 лютого 2022 року в українській Вікіпедії пройде щорічний конкурс статей «Вікіпедія для школи». ГО «Вікімедіа Україна» запрошує до участі шкільних вчителів, університетських викладачів та всіх охочих.

21:15 02.12.2021

До Дня автомобіліста і дорожника!

Сьогодні, 29 жовтня, у відділі освіти Ріпкинської селищної ради до Дня автомобіліста і дорожника привітали водіїв автобусів, які сумлінною працею довели, що піклуються про безпеку, комфорт та здоров’я дітей, які підвозяться до закладів освіти громади.  З нагоди професійного свята та за сумлінну працю та високий професіоналізм грамотою відділу освіти нагороджений Олександр Шлягун, водій шкільного автобуса Ріпкинського ОЗЗЗСО I-III ступенів, та подякою відділу освіти нагороджений Володимир Залуговський, водій шкільного автобуса Ріпкинської гімназії імені Софії Русової.

12:35 29.10.2021

Засідання комісії

Сьогодні, 21 жовтня, при відділі освіти Ріпкинської селищної ради під головуванням начальника Анатолія Дебелого відбулось засідання комісії з питань створення в закладах освіти Ріпкинської селищної ради належних умов для безпечного та якісного харчування дітей.  Протокол

22:38 21.10.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень