A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Ріпкинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області

Новини

Ювілей закладу!

1 вересня 2021 року відсвяткува свою 65 річницю Замглайський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів! На урочистій лінійці з нагоди свята Першого дзвоника були присутні почесні гості: замглайський староста Олександр КРАСКІВСЬКИЙ, начальник відділу освіти Анатолій ДЕБЕЛИЙ, депутат селищної ради Сергій ЯНЕНКО. У своєму вітальному слові директор Замглайського ЗЗСО Юлія ДЖОЛА побажала усім вдалого старту у новому навчальному році.

10:46 02.09.2021

З початком нового навчального року!

Шановні учасники освітнього процесу! Щиро вітаємо всіх, учнів, вчителів, батьків, з початком нового навчального 2021-2022 року! Нові звершення чекають усіх нас, нові відкриття доповнять наше буття, тим самим спонукаючи до розвитку і вдосконалення. Ми глибоко переконані, що нові виклики стануть стимулом для самоствердження та досягнення успіху. У взаємодії та тісній співпраці ми достойно подолаємо всі перешкоди і вони не стануть на заваді нашим прагненням до головного - стати корисними суспільству та рідній Україні.

22:02 31.08.2021

Конкурс на посаду керівника закладу освіти

Сьогодні, 28 серпня, у відділі освіти Ріпкинської селищної ради відбувся конкурс на посаду керівника Радульського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Ріпкинської селищної ради. Результати конкурсу будуть оприлюднені на наступний робочий день після проведення конкурсу.

15:56 28.08.2021

Перша серпнева конференція педагогічних працівників Ріпкинської селищної ради!

Сьогодні, 27 серпня, на базі Ріпкинської гімназії імені Софії Русової Ріпкинської селищної ради відбулась Перша серпнева конференція педагогічних працівників. На урочистому заході були присутні Ріпкинський селищний голова Сергій ГАРУС, головний спеціаліст Управління державної служби якості освіти в Чернігівській області Наталія ФАРА, голова Ріпкинської селищної організації профспілки працівників освіти і науки України Павло КРАСКІВСЬКИЙ, керівники та педагогічні працівники закладів освіти Ріпкинської селищної ради.  У своїй доповіді начальник відділу освіти Ріпкинської селищної ради Анатолій ДЕБЕЛИЙ зосередив увагу на основних досягненнях освітянської галузі у 2020-2021 навчальному році та окреслив стратегічні завдання на наступний рік.

20:27 27.08.2021

Перша серпнева конференція

Перша серпнева конференція 27 серпня 2021 року в Ріпкинській гімназії імені Софії Русової відбудеться Перша серпнева конференція педагогоічних працівників Ріпкинської селищної ради!

22:22 21.08.2021

Методичні вебінари

До уваги керівників методичних об'єднань Ріпкинської селищної ради! 17-19 серпня 2021 року при Чернігівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д. Ушинського проходитимуть методичні вебінари. До участі запрошуются керівники методичних об'єднань Ріпкинської селищної ради. Посилання для участі у вебінарі доведені до закладів освіти.

20:32 16.08.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень