A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Ріпкинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області

Про стан організації харчування у закладах дошкільної освіти

Дата: 26.04.2024 12:11
Кількість переглядів: 90

З початку календарного року у дошкільних закладах громади нараховувалося 139 дітей, з них 8 перебували за кордоном. Безкоштовним харчуванням було забезпечено 53 вихованців, що складало 40 %. Для решти дітей було визначено плату батьків (осіб, які їх замінюють) за харчування дітей у закладах дошкільної освіти Ріпкинської селищної ради у розмірі 50 відсотків від середньої вартості харчування на день, а саме 20 грн.

        Завдяки рішенню сесії Ріпкинської селищної ради від 19 березня 2024 року, згідно з яким право на безкоштовне харчування отримали дошкільнята, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, з 1 квітня 2024 року значно збільшилася кількість дітей пільгових категорій, що харчуються безкоштовно.

        Станом на сьогодні за кошти громади харчуються 128 дітей різних пільгових категорій, що складає 93,4 %.

Потенційно кожна дитина дошкільного віку, яка в період окупації перебувала на території громади, може отримати статус «дитини війни». Проте станом на 24.04.2024 серед дошкільнят мають належним чином оформлені документи та скористалися пільгою для харчування безоплатно – 95. Фактично з доплатою батьківських коштів у садках харчується лише 9 дітей.

Апетитно виглядають сервіровані столи у групових кімнатах садочків.

У Ріпкинському ЗДО «Веселка»:

У Ріпкинському ЗДО «Колосок»:

обід

вечеря в «Колоску»

У Замглайському ЗДО «Малятко»:

У Вишнівському ЗДО:


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень