A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Ріпкинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області

На Чернігівщині стартував ІІІ етап всеукраїнських шкільних ліг

Дата: 19.04.2024 11:53
Кількість переглядів: 22

Волейбольні команди дівчат та юнаків, команди з футзалу Чернігівського району днями розпочали боротьбу за вихід на обласний етап проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

18 волейбольних команд дівчат було поділено на 4 підгрупи. Дві з них змагалися на базі Ліцею №32 м. Чернігів, інші — на базі НУЧК імені Т.Г. Шевченка. Нашу громаду представляла команда Ріпкинського ліцею імені Софії Русової, яка посіла 2 місце у своїй підгрупі.

Команда юнаків Ріпкинського ліцею, серед 15 інших, брала участь у змаганнях з волейболу на базі Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка і теж фінішувала з 2 результатом у своїй групі.

Другою у своїй підгрупі була й команда юнаків Ріпкинського ліцею імені Софії Русової на змаганнях з футзалу на базі ФОК Національного університету «Чернігівська політехніка». Всього на цьому етапі змагалося 17 команд.

Тож фінали спортивних змагань пройдуть без участі наших команд. Будемо чекати наступних змагань і сподіватися на успіхи у майбутньому!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень