A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Ріпкинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області

Завершився науковий парад презентацій учнівських відкриттів у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

Дата: 11.03.2024 15:26
Кількість переглядів: 11

З 14 по 25 лютого 2024 року пройшов науковий парад презентацій учнівських відкриттів ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2023/2024 навчальному році­­.

На розгляд журі 48 наукових секцій представлено 145 дослідницьких проєктів. Серед них і роботи 3 учнів закладів загальної середньої освіти нашої громади: 1 учень Ріпкинського ліцею, 2 – учениці Ріпкинського ліцею імені Софії Русової.

Членами журі відзначено великий творчій потенціал та зростання рівня написання цьогорічних науково-дослідницьких робіт. Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України для його учасників є справжнім науковим спринтом, коли кожен конкурсант упродовж обмеженого періоду часу інтенсивно працює на максимальному рівні продуктивності під час постерного захисту та наукової конференції.

Серед переможців конкурсу визначених наказом Управління освіти і науки Чернігівської ОДА від 06.03.2024 № 71 і 3 наших учні, які вибороли дипломи ІІІ ступеня:

- Клесун Артем Олександрович, учень 8 класу Ріпкинського ліцею Ріпкинської селищної ради,;

- Зенченко Ксенія Володимирівна, учениця 10 класу Ріпкинського ліцею імені Софії Русової Ріпкинської селищної ради;

  - Кравченко Анастасія Юріївна, учениця 10 класу Ріпкинського ліцею імені Софії Русової Ріпкинської селищної ради.

Впевнені, що участь в інтелектуальних змаганнях такого рівня для юних науковців у подальшому стане  стимулом до більш активної участі у наукових дослідженнях та підвищить віру у власні сили та знання.

Вітаємо переможців та їх наукових керівників. Бажаємо успіхів і натхнення у подальшій роботі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень