A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Ріпкинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області

Реалізація проєкту завершилась

Дата: 03.05.2023 16:27
Кількість переглядів: 19

Добігла до кінця реалізація проєкту «Безпека у закладах освіти» від громадської організації «Ріпки-Промінь».

В його межах були закуплені 12 генераторів для закладів освіти та флікери для учасників освітнього процесу. Генератори встановлені в найпростіші укриття. Це сприяло тому, що з 17 квітня запровадити змішану форму навчання у двох ліцеях: Ріпкинському та Вербицькому. Нажаль аномальна ситуація з рівнем ґрунтових та поверхневих вод не дала змогу прийняти до експлуатації укриття в решті закладах.

Але, найголовніше – було проведено ряд заходів із залученням спеціалістів з цивільного заходу та поліції щодо навчання та інструктування з правил поводження з вибухонебезпечними предметами, у темну пору доби, правил безпеки в умовах воєнного стану. В учасників освітнього процесу (учнів, вихованців, педагогів, батьків) чітко сформована позиція щодо безпеки перебування як у закладі освіти, так і вдома. Відповідальність за реагування на виклики в умовах воєнного стану покладається на кожного.

Громадська організація «Ріпки-Промінь» щиро дякує за сприяння та допомогу в реалізації проєкту Ріпкинській селищній раді, педагогам та керівникам закладів освіти громади, відділу освіти Ріпкинської селищної ради, Центру протимінної діяльності Держспецтрансслужби Міністерства оборони, Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області, відділенню № 2 Чернігівського районного управління поліції ГУНП у Чернігівській області, усім небайдужим громадянам, які долучились до реалізації проєкту.

Проєкт «Безпека у закладах освіти» реалізовувався ГО «Ріпки-Промінь» за сприяння Програми розвитку ООН в Україні та фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень